Een overzicht van onze publicaties

Landschapskrant

Onze voorbije landschapskranten kan je downloaden en nog eens lezen.

Wandelen en fietsen

Wandelen
'Verhalen voor Onderweg' is een reeks van wandelroutes waarlangs zich een spraakmakend verhaal afspeelde en is uitgegeven door het Regionaal Landschap IJzer & Polder in samenwerking met gemeenten en private partners. Deze reeks promoot landschappelijk en cultuurhistorisch waardevolle wandelingen in de regio. Bekijk het overzicht en bestel eventueel je exemplaren online.

Fietsen
De tijdelijke gratis fietsfolders Vreemde Vogels (2015-2016), Sporen in het landschap (2011-2012) en Erf-goed op mijn Erf (2010) zijn niet langer verkrijgbaar. Meer info hierover via nele@rlijp.be of 051 54 59 62. Via de vernieuwde fietsnetwerkkaart Westhoek van Westtoer stippel je zelf je route uit in onze waterweidse fietsregio. Deze kaart is te koop in het Bezoekerscentrum De Blankaart.

Nieuwsbrief

De gezamenlijke nieuwsbrief van de regionale landschappen IJzer & Polder en West-Vlaamse Heuvels brengt je op tijd en stond het landschapsnieuws uit de Westhoek in je mailbox. Lees de voorbije nieuwsbrieven na of schrijf je in om onze volgende nieuwsbrieven te ontvangen.

Overige publicaties

Brochure "Bescherm de berm" van Inagro i.s.m. het Regionaal Landschap IJzer & Polder.

De brochure "Energie uit hout" kun je ook downloaden.

Ook de Brochure "Sporen in het landschap - natuurlijk agrarisch erfgoed" en de infofolder "Maaien zonder slachtoffers doe je zo" zijn te verkrijgen bij ons.